ponedjeljak, 15. prosinca 2014.

MODNA PARADA u slikama!

U našoj novoj predstavi 'MODNA PARADA ili I ti to zoveš stil?' upoznali smo mnogo zanimljivih likova! 

Slika 1: Alberta u wellnessu

Tu se našla Jet seterica Petra, te Leonarda - urednica konkurentskog modnog magazina. One često putuju i uglavnom se susreću na aerodromu u Parizu. Dok je jedna od njih leti za New York, druga je upravo je upravo doletjela iz NY – a. 

Slika : Jet seterica Petra priča o svojim putovanjima

Tu su su i najmanje dvije MODNE IKONE, pa fotograf Cobra koji je snimao na najnevjerojatniji mjestima na svijetu, urednici vrhunskih modnih magazina, anekenke... Već spomenuta slavna Leonarda i još slavnija i zakon Alberta sa svojim cool timom. 

Slika 3: Ekipa iz kvarta

A tek Ekipa iz kvarta. Bez njih se ne može. Jer kad nestane najvažnija i najčuvanija skica haljine, koja se čuva kao najveća tajna, što mislite tko je pomogao? A savršena Albertina asistentica Ela, pa pomalo zbunjena mlada buduća novinarka Mia. 

Slika 4: Poduka iz stila

U našoj zanimljivoj predstavi o modi ugostili smo MODNI BRAND Lei Lou by Aleksandra Dojčinović, a predstavila ga je Snježana Dojčinović pa smo u predstavi imali priliku vidjeti i malu modnu reviju. 

Slika 5: Gošća na predstavi Snježana Dojčinović

Predstavu smo odigrali u srijedu 10. prosinca 2014. u Teatru Exit/ (VDAC).Scenarij i režija Josipa Tvrdeić. 

Slika 6: Modna revija / FINALE : Karolina Miljak - članica plesnog studia De eN D u haljini 
Alex Dojčinović, Snježana Dojčinović i Alberta

Slika 7/8: Naše manekenke jako vole pozirati :) 




Kostimi/Styling:
SANDRA KUDUZOVIĆ

1 komentar:

  1. Gledali smo vašu predstavu koja vam je bila prva liga. Super je bila tema, a oni su bili potpuno drugačiji. A vaša Alberta je S U P E R!!!!!!!!!!!!Skoro je dobra kao glumica M:S: koja glumi tu urednicu u filmu. S nama su bili i neki dečki i njima se jako msvidjela. A kako je dobra plesačica. SUPER je bilo sve! Iva i ekipa.Bok!

    OdgovoriIzbriši

Svi ste dobrodošli!