utorak, 22. prosinca 2020.

Probe na probama i online


Od PROBA NA PROBAMA smo morali bar privremeno odustati. Ali možemo predstaviti svoje likove i online, što su odmah i učinili Matko, Ana Marija, Dorjan i Nikola. Ostali prilozi stižu.Hi svima! Požurite, čekamo!💓😊

                                                                   *   *   *

De eN Di je program krativnih komunikacija za djecu i mlade,obuhvaća razne radionice;glazbenu radionicu, studio za suvremeni ples (folklor) kao i dramski studio,  radionicu za strani jezik, likovnu radionicu ... Svi programi su kompatibilni i predstavljaju jedinstven kreativni sklop,a okuplja djecu 4 – 16 godina i to sa cijelog područja grada Zagreba.

Tijekom svih 30 godina svog postojanjane i kontinuiranog rada (čak i u vrijeme Domovinskog rata) kroz razne predstve,projekte,radionice neumorno smo radili na  razvoju dječje kreativnosti,angažmana,mašte,poticali na eksperiment te upoznavali djecu sa raznim oblicima umjetnosti.I uglavnom nas ništa nije u tome omesti.Sezona 2019./2020. počela je kao i svaka druga.Probe,sinopsis,pripreme,kostimi,rekviziti, koreografije - kako se i inače priprema produkcija.Našu veselu,dinamičnu i zabavnu predstavu ''Dok čekamo redatelja ili Intermezzo u Slikama'' igrali smo 20. 01. 2020.U toj predstavi je gostovala naša draga Mirna Medaković Stepinac,nekad i sama članica dramskog studija De eN Di-a,a danas akademska dramska umjetnica!

Nakon toga nastavili sa probama na kojima smo otvorili novi scenarij za novu predstavu, podjelili uloge. . . Do ožujka godina je izgledala kao svaka druga, ali nakon toga sve se obustavilo.Kazalište na pauzi.Kao i podosta toga.Svijet je stao, a s kratkim predahom, stoji još uvijek,zaustavljen od jednog malog virusa. Ali kaže se ''Kad ne možemo kako hoćemo,mi ćemo onako kako možemo'' Pa za sada prelazimo online.Vidimo se !

 

Nema komentara:

Objavi komentar

Svi ste dobrodošli!