petak, 25. lipnja 2021.

Sezonu smo priveli kraju !


 
 
Odigrali smo što smo mogli,u sezoni koja je bila opterećena velikim  poteškoćaman planetarnih razmjera.Ali veselju nije bilo kraja kad smo se svi vidjeli. Dogovorili smo i koju  ćemo predstavu igrati u slijedećoj sezoni. Nadamo se,veselimo i jedva čekamo povratak našim svakodnevnim normalnim aktivnostima; normalnom odlasku u školu, normalnim probama i normalnom održavanju predstava te normalnom druženju. Kraj školske godine je tu, a time i sezone 2020./ 2021
 

Ne, ovo nije naša pozornica, al' sve pozornice volimo!
 
 A i naravno da smo se prije odlaska na ljetovanje još jednom našli a to znači da smo se tradicionalno kao i svake godine do sada na kraju sezone počastili finom, slasnom pizzom.  
 

Zbog Mjera nismo mogli sjediti svi za jednim stolom

Ništa bez kazališnih šešira - brže će doći! Čiri - bu, čiri- ba! Ha, evo je! ! Mmmm!


A svi smo se složili da je pizza bila jako, jako, jako  fina Što se moglo i odmah  primijetiti, na prvi pogled.Naime, pojeli su je svi u slast!!! 

Nakon sastanka na Trgu,prva stanica je bila Maketa grada Zagreba.Cool! 

Na kraju još jedan foto i to sa pizzom koju nismo mogli svu pojesti. Pazite ipak se radi o jumbo,jumbo pizzi! Ali nema brige, pojesti ćemo je nešto kasnije.

 

Uživajte u ljetu. Vidimo se na jesen u novoj predstavi, u novim zabavnim ulogama ali najavljujemo i neke zanimljive novotarije i čarobne maštarije!

 Do tada Ostanite dobro,Ostanite zdravo!

 Dragi De eN Di- jevci želim vam 

            lijepo i odmorno ljeto! 👏 👏 👏             



 

 










Nema komentara:

Objavi komentar

Svi ste dobrodošli!